Urządzenia i Akcesoria
Duszone warzywa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
2 ząbki czosnku
-
10 g oliwy z oliwek
-
300 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
-
½ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
339.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
143 kJ /
34.2 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie papryki
20 Min
Zasmażka
10 Min
Mielenie mięsa
35 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Gotowanie makaronu (TM5, TM6)
20 Min
Gotowanie jajek
20 Min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35 Min
Filety z dorsza z masłem cytrusowym
50 Min
Piana z białek
5 Min
Nadziewane warzywa
1 Std. 20 Min
Wywar warzywny (dla dzieci)
45 Min
Sardynki w paczuszkach z sałatką z fasoli szparagowej
1 Std.